Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

9 Eylül 2011 Cuma

6# Boşluk

Hayatımda sanki büyük bir boşluk var. Bundan dolayı her şeyi boşluyorum sanki öyle hissediyorum. Ailemi, arkadaşlarımı, kendimi. Boşlukları doldurabilirsem gerçekten bir sorun kalmayacak. Ama tabii ki ilk iş o gereksiz boşluğun ne olduğunu bulmak. Bu hayatta en zor şeylerden biri olsa gerek ki ben uzun zamandır böyleyim ve düzelemiyorum. Yine tamamen kopmuş değilim. Yani hayatsal fonksiyonlar yerinde rahat olun. Yani aslında sizi ilgilendirmiyor -doğru- kusura bakmayın. Hayatta her şeyin gereksiz olduğunu söyleyen ben. Şuan bir çok şeyin gerekliliğini yaşıyorum. Anlatamıyorum derdimi pardon zamanını aldım.

4 yorum:

  1. Yaz Omer yaz.Ben okurum.Bu blogda yazabiliyormuyum bilmiyorum ama yazamasam da okurum.Sen kimse okumasa bile yaz.Bazen gereksiz isler cok gereklidir.Valla.Mesela su anda oldugu gibi.Sen yaz Omer.Ben okurum.

    YanıtlaSil
  2. valla çok teşekkür ederim. istersen yazabilirsin tabiki. e-mail adresi verirsin bir tane oraya davetini yollarım. yaz benimle sen. bazen ihtiyacın olur böyle şeylere.

    YanıtlaSil
  3. çok mütevazısın bence biraz daha normal olabilirsin.lütfen yok gereksizim de yok zaman aldım falan gibi triplere girme.istemeyen okumaz dimi sonuçta (:

    YanıtlaSil
  4. tamam dediğin gibi olsun. daha normal yazabilirim sanırsam (: teşekkürler.

    YanıtlaSil

Küfür falan etmezsiniz umarım. Buyrun.