Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

8 Aralık 2011 Perşembe

20# ATEMKO

ATEMKO'ya 1 kala yazmak istedim gitmeden düşüncelerimi. Öncelikle AIESEC'de olmayanlar küfürü basmıştır diye tahmin ediyorum. 'Bu ne lan?' sürekli bu çocuk bunu yazar oldu. 'Ayzek' Ömer'i bozdu diyenler oldu. AIESEC beni bozmamakla birlikte yontmaya başladı, bunu söylemek istiyorum onlara. Boşa günüm geçsin istemem ben bu hayatta. Saatler boyunca şu kara kutuya bakmak istemem. Saatler boyunca sokaklarda aval aval gezmek istemem. Ya şu hayatta bir işe yaramak isterim ben. AIESEC'e büyük bir hevesle girmesem de şuan yüksek motivede olmamın sebebi, benim de bu hayatta bir yerim olduğunu hissetmemdendir. İnsanların buna bakış açısı benim çok da umrumda değil.


Asıl konumuza dönelim. Queen Elizabeth'e. Yarın gece(?) yolculuk var. 10 Aralık sabahı Kongre başlayacak. Eminim ki büyük bir çoşkuyla AIESEC Bursa kendini gösterecek. Her şey güzel hoş da benim açımdan en kötü şey 10 Aralık sabahında bir ehliyet sınavımın olması. Bunu ertelemek istemedik ablamla. Bir sonraki sınav 2 ay sonra. Raporla uğraşma da zor geldi açıkcası. Baba da destek çıkmayınca erteleme işine yalan oldu anlayacağınız. Peki ben herkes sabah orada olmuşken biz gece orada olucaz neler kaçırıcaz? En önemli noktaları kaçırıcaz aslında. İlk heyecanları kaçırıcaz hep. Öncelikle o otobüs yolculuğunu kaçırıyoruz. 2 otobüs, 2si de birbirinden motive, davullar defler.. Marşlar Shoutlar.. Sabah 'Kapı Tutma'.. Daha aklıma gelmeyecek mükemmel gelenekler :) Umarım biz de gece 11de Antalya'da olup aynı gün 1 saat içinde de Kemer'e geçip otele gidebiliriz.. Bir problem olmaz. Partinin yarısından da olsa katılmak istiyorum çünkü.

Çok fazla da bahsetmedim. Bahsetmek istemiyorum şuan da daha fazla zaten. Döndüğümüzde her şeyi ayrıntılı anlatabilirim umarım. Gücüm kalır da yazabilirim. Son olarak şu marşı paylaşmak istedim.

Efsane 40 yaşında, AIESECerlarıyla şanıyla
Dünya döndükçe sürecek kalpleri hep titretecek
Dillerden hiç düşmeyecek AIESEC Bursa.
Bir gün girsek biz mezara, gözümüz kalmaz arkada
Evladıma miras bu sevda..

Zaptettiğimiz ATEMKO'ya adını kazıyacağız.
AIESEC Bursa söyleyecek son sözü,
Haklıyız kazanacağız haklıyız.
AIESEC Bursa söyleyecek son sözü,
Haklıyız kazanacağız.

2 yorum:

  1. Efsane 100 yaşında, taraftarıyla şanıyla
    Dünya döndükçe sürecek kalpleri hep titretecek
    Dillerden hiç düşmeyecek FENERBAHÇE.
    Bir gün girsek biz mezara, gözümüz kalmaz arkada
    Evladıma miras bu sevda..

    Zaptettiğimiz stadlara adını kazıyacağız.
    FENERBAHÇE söyleyecek son sözü,
    Haklıyız kazanacağız,haklıyız
    Fenerbahçe söyleyecek son sözü,
    Haklıyız kazanacağız.

    YanıtlaSil
  2. Benimki de fena değil be Barış? Yapma :)

    YanıtlaSil

Küfür falan etmezsiniz umarım. Buyrun.